Vår förening är branschens naturliga mötesplats där våra medlemmar och övriga aktörer i kvarnindustrin kan samlas för samtal och diskussioner. Genom att väcka frågor, utbyta idéer och sprida information vill vi främja branschens utveckling med målet att kunna erbjuda alla Sveriges konsumenter cerealieprodukter av högsta kvalitet.

Genom vårt medlemskap i Swedish nutrition foundation (SNF), KRAV och den Europeiska branschorganisationen GAM ser vi till att hålla oss uppdaterade i aktuella branschfrågor. Vårt samarbete med Vetenskapsrådet ger oss en värdefull inblick i aktuell forskning och näringsfysiologiska aspekter.

Vi har även ett nära samarbete med Livsmedelsverket, Jordbruksverket och olika Konsumentföreningar.

Har du frågor om vår verksamhet är du välkommen att kontakta oss!